Отворено училиште за орален секс во Белград 

1388

Како што е наведено, најмладиот учесник има 24 години, а интересно е тоа што сите девојки и жени кои се пријавиле се од добростоечки семејства.

Мажите повеќе не мора да се грижат, нивните партнерики конечно ќе научат да ги задоволат на вистински начин, а жените можат да здивнат, бидејќи по таков орален секс секој маж ќе им пие од рака, пишува порталот nadlanu.com.

Белграѓанката Ники Prestige отвори училиште за орален секс во центарот на градот, вест која брзо се шири на социјалните мрежи. Иако ова звучи малку чудно и неверојатно, се вели дека оваа 36-годишна жена дошла на идеја да отвори училиште, бидејќи, како што вели, смета дека нашите жени сѐ уште сексуално се неосвестени.

– Јас се преселив во Истанбул многу млада – на 22 години. Тогаш видов колку нашите жени се разликуваат од Турчинките, тие прават сѐ за да ги задоволат своите мажи. Од нив научив многу тајни на оралниот секс. Судбината по две години ме однесе во Милано. Таму се занимавав со манекенство и со игра на околностите станав мајстор за орален секс – раскажува наставничката и оснивачот на школата.

Оваа жена посакала да се врати во својот роден град и као што вели “само дома си е дома”, па дошла до генијална идеја – своето знаење да го сподели со Белграѓанките.

Иако во училиштето се доаѓа само преку препораки, интересот е голем. Најмладиот учесник е со 24 години, а интересно е и тоа, што сите девојки и жени кои се пријавиле се од добростоечки семејства.

“Претходно знаење не е потребно, може да се дојде и неук,” вели Ники за порталот nadlanu.com.

(nadlanu.com)

П.С. Нешто повеќе од две години во Москва, Русија, започна школа за орален секс под наслов “Art of Oral Sex” за цена од 3500 руски рубљи за 3 и пол часа интензивна орална обука.

Во Русија се одржува обука за орален секс “Art of Oral Sex” – Фото

Повеќе за тоа прочитајте на следниот линк: https://kukuriku.com.mk/vo-rusija-se-odrzhuva-obuka-za-oralen-seks-art-of-oral-sex-foto/

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.