Во Русија се одржува обука за орален секс “Art of Oral Sex” – Фото

3203

Во Москва се одржуваат курсеви по орален секс за девојки кои сакаат да ја подобрат способноста во оралното задоволување. Се разбира цената е 3500 руски рубљи за 3 и пол часа интензивна орална обука.

На масата гледаме упатство под наслов “Уметноста на оралниот секс” (“Art of Oral Sex”)

Курсот започнува со загревање…

Секс инструкторот Наталија демонстрира различни рачни техники

За да се задоволи мажот, важно е да знаете како да се биде маж

Инструкторот Екатерина покажува како мажите мастурбираат

“Добро девојки доволно зборувавме, да се вратиме на работата”

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.