Има парови Хороскопски знаци, кои едноставно не можат да живеат заедно

136

Постојат Хороскопски знаци, кои едноставно не можат да бидат љубовни парови или ако го сторат тоа, резултатот ќе биде катастрофален.

Ако верувате во астрологијата, сигурно ќе ви биде интересно да дознаете дали вашиот знак има знак со кој е апсолутно некомпатибилен, дури и без темелна анализа.

Еве и повеќе на оваа тема:

Овен и Рак

Луѓето од хороскопските знаци Овен и Рак едноставно нема што да прават заедно во романтичен план. Тие би можеле да бидат тандем во работата, но не и во приватниот живот.

Комбинацијата од исклучително емоционалниот и ранлив Рак и екстремниот, малку груб и склон кон скандали Овен е катастрофална. Луѓето од знакот Овен сакаат да патуваат и да се чувствуваат слободни, а човекот Рак е залепен кон партнерот и како целина не му дава простор на својот партнер.

Лав и Бик

Комбинацијата Лав и Бик исто така е прилично лоша идеја од самиот почеток. Луѓето од овие два ѕвездени знаци едноставно се премногу различни. И претставникот на Лав и овој на Бик се премногу тешки во однос на своите партнери и очекуваат премногу, додека реалноста е често многу различна. Помеѓу овие две лица ќе има вечна борба за моќ и контрола, која на крајот ќе доведе до емоционален јаз помеѓу нив. Има место само за еден крал Лав во џунглата.

Продолжува на страна 2