Игри со кои жените сакаат да си играат со мажите

390

Се разбира дека се работи за одмерување на силите и желбите на жените тие да бидат доминантни во врската.

Игра на чекање

Не постои жена на оваа планета која не ја совладала играта во која доцни и на тој начин го присилува мажот да ја чека бесконечно. На жените, тоа им е забавно, бидејќи така се чувствуваат важни и доминантни во врската.

Игра на мамец

Играта на мамец е честа појава кај повеќето жени кои се во 20-те или 30-те години. Жените често ги прашуваат нивните мажи дали се дебели во одреден фустан и со сите одговори не се задоволни. Ако мажот каже дека се дебели, тоа нема да донесе ништо добро, а ако одговори “не”, жените ќе чувствуваат дека нивните партнери едноставно не се грижи.

Игра на недостижна девојка

Ова е уште една игра што секоја жена ја игра на почетокот на врската, без оглед на возраста. Жената го прави тоа да го спушти мажот “долу на земјата”, за да се почувствува важна или за да дознае дали е достоен за нејзиното внимание.

Играта во која жените глумат дека не знаат ништо да направат!

Н О В О !!!

Бидете и вие дел од фамилијата на my World

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk