Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk

2056

Вашите можности за пазарување

Cashback Card

– Купување на самата локација во Cashback Shop

– Покажете ја Cashback Card кога плаќате

– Израдувајте се за Cashback и Shopping Points

Online Shopping

– Пронајдете го посакуваниот Online Shop и селектирајте го

– Кликнете на „Купувај online сега“ и пазарувај

– Собирајте Cashback и Shopping Points

Вашите предности при пазарувањето

CASHBACK

– До 5% назад од износот на пазарувањето

– Износот ќе Ви се исплати на Вашата сметка во банка

– Исплатата се врши по собрани МКД 200

SHOPPING POINTS

– Со секое купување собирате и Shopping Points

– Обезбедете си значителни заштеди од Shopping Point Deals

– Искористените Deals повторно носат Cashback и Shopping Points

Сторете и Вие нешто убаво за вас – Cashback 

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Cashback World | Cashback – Враќање пари при секое купување