5 тајни за сексот кои секоја жена треба да ги знае

1176

3. Мажите не сакаат многу да се чека

Жените не треба премногу “да развлекуваат” со впуштање во сексуални односи. Иако поголемиот дел од нив се придржуваат на општествените норми, добро е да се знае дека мажот полесно ќе се врзе ако со жената е сексуално поврзан, но и да чувствува дека и е атрактивен.

4. Мажите се чувствителни на нивниот изглед

Иако многумина не се грижат за својата тежина и својата фигура како жените, сепак и тие имаат некои свои “проблеми” кога станува збор за изгледот. Повеќето ги измачува ќелавоста и висината. Помогнете му. Дате му до знаење дека ви е атрактивен и секси баш таков каков што е.

5. Повеќето маже нема да ви ја простат измамата

Мажите тешко ќе ја простат измамат на своите партнери, особено кога станува збор за сексуално мамење. Затоа, не се впуштајте во такви авантури ако имате сериозни намери со тој маж.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.