Жените се многу страсни суштества | Сакаат допири, бакнежи, но и изненадувања

575

Од ова причина сексот може да биде многу интересен и страсен, но се разбира со право на оружје.

Затоа, почитувани дами, ако сакате да дојдете до врвот, пронајдете се во една од следните најмоќни женски сексуални желба и послужете му ја на вашиот партнер.

И жените сакаат секси игри

… дозволете секс лице в лице

Мисионерец за жените е еден од најдобрите позиции, а кулминацијата можат да ја доживеат на бесконечен број начини. Жените сакаат да ја почувствуваат моќта на машкото тело и при тоа да уживаат во неговите сочни усни.

… дозволуваат да ги заведат

Ако почувствувате желба за секс, заменете ги памучните гаќички со секси танга гаќички. Во еден момент ќе се чувствувате повеќе пожелни што партнерот ќе го почувствува и ќе реагира токму онака како што сте сакале. Жените сакаат да се чувствуваат предизвикувачки и секси.

… дозволете им да почувствуваат секси фантазии

Секс на отворено, костимирани секси улоги или пак жежок секс во кој учествуваат реквизитите како марамата за очи, шлаг и течна чоколада на гениталиите и употребата на помагала како што се вибратори и мазива кои не се само машките фантазии . И жените сакаат секс игрици.

… дозволете си секс на брзина

Кој вели дека добар секс мора да трае долго време? Жените сакаат страстен секс на брзина. Има ли нешто повеќе пожелно од маж кој сака својата партнерка едноставно да ја „проголта“ од страст.

… отстапете ја власта во креветот

Непишано правило кое владее во спалната соба е дека мажите се тие кои ја преземаат контролата во кревет, но во ред е кога жената ќе ја промени тактиката и ќе го преземе кормилото во своите раце. Жените сакаат да преземат иницијатива, особено кога ќе видат дека партнерот не може да одолее.