Еве зошто порно актерките возбудуваат

287

Не може да се скрие дека порно филмовите им се фаворити за сите мажи (а и за доста жени).

Повеќето од нас реагираат со негодување на девојките, подготвени да имаат секс пред камерите.

Секаков секс!

Меѓутоа, ако се тоа го погледнеме не толку елитистички и “морално”, ќе видиме дека токму ние, најдобрите, со високите вредности, имаме што да научиме од нив. Особено, ако сакаме да се радуваме на брз секс со партнерот. Бидејќи во овие девојки има нешто за кое секој маж копнее.

1. Тие стенкаат и тоа е кул!

Во стенкањето и валканите викања за време на секс нема ништо лошо. Дури, колку е повеќе, толку возбудувачки. Мажите навистина го обожаваат ова!

2. Тие се допираат!

Ама мастурбацијата за време на секс си е супер би требало да е и за жената, и за мажот. Оваа глетка, верувајте, долго се помни и таа секогаш ќе предизвикува ерекцијата

3. Тие не се срамат од своето тело!

Сами сте виделе дека има порно актерки чии физички димензии не се нешто особено. И сепак тие по ништо не покажуваат некаква загриженост. Бидејќи за време на секс, тоа е страшна пречка за ќеф и на двајцата.

4. Тие не мерат и не дробат со часови!

Колку трае еден разговор пред сексот во порно филм? Секунди, најмногу минута. А понекогаш речиси недостасува. Во реалниот живот повеќето девојки го прават токму спротивното – забегуваат за какви ли не глупости, а во главата на мажот се вртат веќе жешките сцени. Ако сте тргнале да си легнува со некој, направете го! Нема да го понесете со приказни кои тој во тој во моментот дури не ја ни слуша

5. Тие се навикнати на тројка!

Дали ви се допаѓа или не, тројката е сон на 8 од 10 мажи. Останатите двајца сонуваат за другите осум мажи.

6. Тие се секогаш подготвени за орална љубов!

А “добрите девојки” се прават шокиран, со блјак физиономии. Опуштете се малку, фелацио е кул работа и навистина може да носи задоволство и на вас, ако се ослободи од предрасудите.