Вообичаените видови вагини

230

Ја нарекуваат Венерин рид. Таа е женствена, сензуална, пружа задоволство, страст.

Зборуваме за вагината, отворот во розова боја, кој се среќава во безброј форми, но секогаш предизвикува восхит.

Видете кои се петте најчести вагини по кои мажите се луди.

Слаба вагина

Таа се среќава кај исклучително слабите дами. Срамните коски се силно испакнати, но вагината е тесна и дава добра стимулација на пенисот. Во одредени секс пози доживувањето може да биде навистина незаборавно, но и да предизвика непријатност поради испакнатите срамни коски.

Вагина со полни усни

Овој вид вагини се радост за машкото око. Срамните усни се тесни, меки и заоблени. На господата им се допаѓаат полни усни во секоја смисла, а глетката таму долу ја провоцира нивната желба да ги допрат со своите усни. Нешто повеќе, кога навлегуваат во таква вагина, таа како да го обвивна пенисот, што му дава дополнителна стимулација.

Вагина тип 70-тите

Дамите со овој тип вагина не се срамат да одржуваат интимна фризура, која ја покажуваат на партнерите. Поголем дел од господата ги сметаат возбудливи влакната. Но отворањето и стимулирање на островот на задоволство може да биде малку отежнато.

Тесна вагина

Тесната вагина е како недопрена од пенис. Пенетрацијата понекогаш може да биде вистински предизвик. Вагиналните мускули се толку тесни што ејакулацијата понекогаш настапува порано од очекуваното.

Сепак на мажите им се допаѓа стимулацијата која ја добиваат за време на сексуален однос со таков тип вагина.

Истурена вагина

Овој тип вагина обезбедува совршена интимна закачка за време на љубовната игра. Нејзиниот клиторис е посилно изразен, што ја предизвикува машката желба да ја стимулира на секакви можни начини. За време на пенетрација испакнатиот клиторис дава дополнителна стимулација како за мажот, така и за неговата партнерка, бидејќи при секое движење се допира на пенисот.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.