Сексот е лек за многу болести

940

1. Сексот ги ублажува главоболките. Секој пат кога водите љубов, ја ублажува тензијата во вените на мозокот.

2. Многу секс може да го избрише запушениот нос. Сексот е природен антихистамин. Помага во борбата против астма и пролетна алергија.

3. Водење љубов е третман на спектакуларна убавина. Научниците откриле дека кога жената има однос, произведува големи количини на естроген, кој им дава сјај и мекост на косата и очите.

4. Сексот е еден од најбезбедните спортови. Водењето љубов го зајакнува мускулниот тонус на женското и машкото тело. Поубаво е од 20 пливачки кругови во базен и не ви се потребни посебни патики!

5. Водете љубов полека, нежно и опуштено, така ја намалувате шансата да добиете дерматитис, осип и акни. Потта произведена на тој начи ги чисти порите и ја прави кожата сјајна.

Продолжува на страна 2