Сѐ што не сте знаеле за сексот

1371

И кога е добар, и кога е здодевен, возбудлив или едноставно лош, сексот е вечна тема на човечките дискусии и занимања, а знаењето за сексот ги собира и оние бизарни информации кои можат да ве насмеат, но и да ве поттикнат

– Едно од десет деца во Европа е зачнато на кревет од познатиот шведски прозиводител на мебел, ИКЕА

– Британските шпиони престанале да користат сперма како невидлива боја откако нивните писма „замирисале“

– Поединечни сперматозоиди содржат 37,5 мегабајти ДНК информација, а во една ејакулација се пренесува околу 15.875 гигабајти, што е еквивалент на капацитет на лаптоп како 62 MakBook Pro

– Еден здрав маж во рок од две недели прозиведува толкава количина на сперма доволна да ги оплоди сите жени во светот

– Жена шимпанзо има сексуална енергија шест пати повеќе од шест возрасни мажи

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.