Предностите од излегувањето со понизок маж

159

Повеќето жени копнеат за висок и крупен човек, но на крај завршуваат со ситен партнер.

Постепено тие откриваат дека не е толку лошо да имаш до себе помал маж, а дури има и некои неспорни предности.

Еве и кои се тие:

Ќе си заштедите доста болка во нозете

Ниските жени често не се разделуваат со високите чевли, бидејќи сакаат да изгледаат подобро до мажот до себе. Ако тој сепак е со понизок раст, можат да се поштедите од оваа непријатност во повеќето случаи.

Селфијата ви се одлични

Не се наметнува да се правите мајстори на фотошоп и да ја сечете и обликувате сликата за да изгледате убаво. Сличниот раст ве прави пропорционални на секој кадар и имате слобода да изберете и нетрадиционални пози за селфито.

Тој има одлична смисла за хумор и самоиронија

Ниските мажи се свесни добро за растот и често се шегуваат со тоа без грижи.Сопствениот “недостаток” им овозможува рано да развијат добра смисла за хумор.

Гардероберот ви се зголемува

Машката облека е удобна и дури секси. Ако имате сличен раст, може повремено да украдете некој од неговите додатоци и да ја надополните облеката на оригинален начин.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продожува на страна 2