Поради она што ѝ направил на змијата, стана херој на социјалните мрежи | Видео

1679

Еден доберман стана херој на Интернет откако скокна за да му помогне на сопственикот кој наишол на змија додека шетал по поле.

Видеото е објавено од сопственикот на социјалната мрежа Tik Tok, а го споделил еден воодушевен корисник на Твитер.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.