Пораките на двајцата азиски туристи во Далмација се хит | “Луѓето се снаоѓаат”

519

“Не сме од Кина” или “Not from China” е поракаата на двајцата туристи кои денес позираа во близина на банкомат некаде во Далмација.

Очигледно е дека почувствувале паника предизвикана од коронавирусот и веста за автобусот со кинески туристи кои пристигнале од Wuhan, од каде тргнала епидемијата, во Хрватска и Босна и Херцеговина.

Симпатичните дечки од фотографијата објавена на Фејсбук страницата Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, наместо паника, предизвикаа само симпатии.

“Луѓето се снаоѓаат како што знаат”, се пошегува авторот на страницата.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Ljudi se snalaze kako znaju

Gepostet von Dnevna doza prosječnog Dalmatinca am Montag, 27. Januar 2020