Карактерот на една личност може да се процени според формата на стапалото

215

Интересно е што карактерот на една личност може да се процени според формата на стапалото. Пронајдете ја формата на вашето стопало и дознајте што тоа кажува за вас!

Египетско стапало

Сите прсти на стапалото од малото прсте па сè до палецот се наредени во дијагонална линија и секој прст е помал од претходниот. Ваквите стапала кажуваат дека сте личност којашто сака да поминува повеќе време сама, имате чести промени во расположението и сте многу таинствени.

Римско стапало

Поголемиот дел од луѓето имаат ваква форма на стапало. Тие луѓе се дружељубиви и комуникативни. Харизматични се и уживаат во присуството на другите луѓе.

Грчко стапало

Вториот прст е подолг од другите. Вие сте уметничка душа и чувствителна личност, којашто сака да биде лидер. Многу често луѓето со вакви стапала се успешни во атлетиката.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.