Ова се гревовите ваши кон партнерот ваш

188

Може да сте биле вистински ангел, но безгрешни луѓе нема. А, често сме поостри и лоши на моменти со најблиските луѓе.

Еве и кои се гревовите кои веројатно сте ги извршиле во 2016 во однос на партнерот (да се надеваме не сите 7):

1. Го раскажувавте личниот и дури интимниот живот на другите луѓе, без знаење на партнерот. Нема лошо да ѝ споменете нешто на нејзината најдобра пријателка, сестра или дури мајка си, но другото е неприфатливо. Не станува збор само за вас, туку и за друг човек и затоа не е редно да го делите неговиот живот.

2. Неверство

Има моменти на недоразбирања во кои се дистанцирате со партнерот, но неверството не е решение и не може да се оправда.

3. Одминување на проблемите

Најлошото нешто што еден човек во врска може да го предизвика кај својот партнер, е да ги игнорира проблемите и да заспива до него спокојно по скандалот. Проблемот не се решава сам, а со деновите станува се полошо.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2