„Гравитацијата“ на женските гради

842

Едвај треба да се објаснува зошто женските гради ги магнетизираат погледите на мажите. И ја активираат “гравитација” на нивните раце.

Да си играат со цицките, да ги допираат или барем само да ги допрат во текот на 24 часа од деноноќие би сакале речиси сите претставници на посилниот пол.

Мажите секогаш го сакаат тоа, сепак треба да знаат дека тоа не секогаш му се допаѓа на понежниот пол, дури и да е страсна или надарена личност во прашање.

Дамите сепак треба да знаат дека чувството од меките гради во рацете е неописливо и со ништо не може да се замени. Не само бебињата се притискаат кон женските гради со лице или глава.

На многу мажи исто им сака да легнат со глава на градниот кош и не нужно за да заспијат. Оваа состојба смирува, создава чувство на топлина, грижа, утеха.

Секој маж би сакал да го допре на јавно место градниот на партнерката. Тоа сепак не е само игра или флерт, туку нагонот на клеточно ниво да се почувствува мекоста. Сите знаеме што се случува со оваа женска убавина за време на секс. Особено ако е plus size.

Сепак посилниот пол треба да е ориентиран кон чувствителноста на партнерката. Некои дами чувствуваат големо задоволство од галење на градите, други се рамнодушни. Но и тие можат да бидат разиграни, под услов да се знае како.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.