Ова е толку добро! Пет нешта, кои мажите сакаат да им ги правите во – креветот!

292

Не мора секогаш нешто да мрморите, но ќе бидете изненадени кога би знаеле колку може да не возбуди еден простаклук (вулгарен збор) кажан во вистински момент.

– Ние сме многу едноставни суштества – вели Френк Kobol кој пишува за Космополитен, советувајќи ги жените на шест мали нешта кои тие сакаат под чаршафите.

  1. Сакаме да зборуваме валкано

Не мора постојано нешто да мрморите, но ќе бидете изненадени кога би сте знаеле колку може да не возбуди вулгарен зборот кажан во клучен момент. Се разбира, на секој не му е баш удобно за зборува валкано, па затоа е битно да знаете каков ефект ќе имаат зборовите како “посилно”, “ова е толку добро”, итн.

  1. Сакате понекогаш да ја преземе контролата

Има ли нешто подобро од една девојка која знае што сака и која знае тоа да го каже ? Треба да имате на ум дека постојат многу начини на кои можете да ни кажете што ви одговара, не мора тоа да се каже. Покажете ни го тоа со телото.

  1. Сакаме да иницирате нови позиции

Навистина ни се допаѓа кога топката на одговорност ја преземате на себе. Ако постои поза која сакате да ја пробате, само одите понатаму.

  1. Сакаме да не изненадите

Добро, тоа не значи дека е во ред веднаш извадите вибратор, но секоја идеја е добредојдена. Ќе ни се допане ако одлучите да не јавнете …

  1. Сакаме да ве гледаме

Ние сме визуелни суштества па сакаме и позиција во кои можеме да ве гледаме.