Откријте ја својата вистинска природа со овој тибетски тест од 3 прашања

477

Тестовите на личноста можат да бидат многу забавни. И тие често ни покажуваат нешто што не сме ни знаеле за нас самите.

Еден од најинтересните, како што велат, беше лично составена од Далај Лама.

Потребна ви е хартија и пенкало за овој тест. Внимателно прочитајте ги прашањата и наскоро ќе ги добиете одговорите:

1. Наредете ги следниве пет животни по редослед од омилено до најмалку омилено:

а. крава б. тигар в. овци г. коњот е. свиња

2. Напишете еден збор што најдобро ги опишува следниве животни:

а. куче б. мачка в. глушец г. кафе е. море

3. Запомнете некој што ве познава и ви е важен и можете да го поврзете со една од следниве бои. Не повторувајте го вашиот одговор двапати. Само додајте по една личност на секоја боја:

а. жолто б. портокалово в. црвено г. бело д. зелено

Сега, кога ќе завршите, погледнете во толкувањето на вашите одговори ⇓

Продолжува на страна 2