БРЗ ПСИХО ТЕСТ | Откријте што се крие во вашата потсвест

423

Можеби не сте свесни, но многу работи како омилена боја, животни итн. кажуваат многу за вас и вашата личност и психологијата го потврдува тоа.

Иако на прв поглед ви се чини дека поврзаноста со некој предмет или појава лежи само во перцепцијата што ја имате, зад неа „зборува“ вашата потсвест.

Можете, исто така, да го откриете вашиот карактер и личност преку одговорите на прашања поврзани со морето.

Ако сте подготвени, земете пенкало и хартија и запишете ги вашите одговори.

Прашања:

1. Замислете дека сте нуркач и го истражувате подводниот свет. Забележавте сирена во морето. Можете ли да го опишете нејзиниот опаш, каква боја е?

2. До вас на патувањето во вода среќавате риба. Како ја замислувате, обидете се да ја опишете?

3. Следниот „морски жител“ што ќе го сретнете додека нуркате се школки. Какви се во форма и изглед? Дали потсетуваат на класици или се спирални како полжави?

4. Излегувате од морето до плажата. Дали има луѓе на неа и колку?

Решение ⇓

Продолжува на страна 2