Дали знаете кој е вашиот личен број? 

882

Личниот број се пресметува со додавање на сите цифри што го сочинуваат датумот на раѓање, односно денот, месецот и годината, а бројот што го добиваме се намалува на една цифра.

Значи, да речеме дека сте родени на 2 октомври 1963 година, додавате 2 + 10 + 1963 и ќе добиете 31, а потоа ќе го намалите овој број на една цифра, така што 3 + 1 добиваме 4 и тоа е вашиот личен број.

Личен број кажува многу за карактерот на една личност и за тоа што тој го носи со себе цел живот, тоа е личен код, а некои од нив навистина можат да бидат товар за кој не сте свесни на вашето животно патување, па затоа е важно да бидат свесни за нив.

Пресметајте ги вашите и научете нешто ново за себе.

Судбински број 1⁣

Изгледате амбициозно кон луѓето, какви сте, многу сте сигурни во себе и затоа луѓето честопати ве прашуваат за совет. Вие сте создадени да бидете лидер. Вие сте позитивни, креативни и оригинални. Изгледате малку ладно и како да сте самодоволни. Многу луѓе во вашата компанија се чувствуваат загрозени од вашата сила, која честопати се граничи со агресија. Луѓето ве почитуваат најмногу поради нивниот здрав разум, храброст и оригиналност. ⁣ Препорака – опкружете се со луѓе на кои им верувате.⁣

Судбински број 2⁣

Вие сте тимски играч. Пријател, се стремиш кон хармонија во односите, ги помируваш расправиите, areубезен си, чувствителен, друштвен, поддржуваш, забележуваш детали, прилагодлив си, флексибилен, посветен. Често сте повлечени, оставате впечаток на мирна личност, интуитивно многу свесна и важно е да бидете во хармонична врска. Вие знаете како да простите. ”Препорака – проверете дали другите не ја злоупотребуваат вашата дарежливост.”

Продолжува на страна 2