УТРЕ СЕ ОТВОРА НЕБОТО И ЖЕЛБИТЕ СЕ ОСТВАРУВААТ | Еве што да направите на 11/11 за среќа и успех

915

Еден од најсреќните датуми во нумерологијата е секако 11.11.

Ноември е месецот кога полека се подготвуваме за крајот на годината, го завршуваме започнатото и се подготвуваме за нов почеток, нова фаза од животот. Во астролошка смисла, овој ноември започна малку бурно бидејќи на 8 ноември имавме полна месечина. Можеби донесе многу промени, но многу од нив, дури и ако сега не изгледа така, всушност ви се многу важни.

Меѓутоа, таму секогаш победува светлината, па во ноември пристигнуваат поповолни денови. Еден од најсреќните датуми во нумерологијата секако е 11. 11. Оваа година, на 11 ноември, повторно ја имаме прекрасната енергија од низата 11-11, односно магичниот датум на огледалата.

Што да направите на 11.11. за среќа и успех?

Нумеролозите сметаат дека овој ден е особено поволен за трансформација, но се се прави преку зголемени емоции. Можно е некои од нашите потиснати емоции и стравови да излезат на површина, особено кога се работи за љубовни врски. Но, тоа значи да се ослободите од сето она што ви тежело. Партнерот треба да знае за ова, а сега, кога сите „карти се отворени“, можете полесно да најдете компромис.

Покрај тоа, 11 ноември е време за креативни идеи и потрага по нови нестандардни решенија. Денес вреди да ги запишете вашите мисли и идеи, да ги земете предвид. Можеби е време да искусите некои стари идеи кога станува збор за работата и развојот.

На овој ден, важно е да останете смирени и оптимисти. Направете нешто убаво за себе, одете на базен или спа центар, почестете се со релаксација и одмор. Особено е важно да се опуштите и да се растеретите. Ослободете се од негативната енергија за да можете да се наполните со нова енергија. Чувајте ги вашите емоции под контрола, научете како да ги изразувате и споделувајте ги со другите луѓе.

11-11 е ден на позитивни промени, прифатете ја вашата шанса!