Она кога пчелите ќе те направат бумбар 

1114

Во текот на пролетта и летото, пчелите се интересна занимација за домашните миленици.

Сепак, не секогаш тие ја добиваат „битката“ со овие инсекти, па поради тоа честопати се каснати од нив и завршуваат кај ветеринар.

Погледнете ги овие миленици кои ја загубија „битката“ со пчелите.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.