НУМЕРОЛОГИЈА | Моќта на брачниот број – Откријте што може да ви донесе вистинскиот датум

722

Каде е патот до среќата: Датумот на изрекувањето на судбоносното „да“ може да го одреди текот на брачниот живот и да влијае на иднината на брачниот пар, тврдат нумеролозите.