Ова се најверните жени според зодијакот

938

Секогаш постојат исклучоци од правилото, но астролозите направија интересна листа – кои се најверните жени во зодијакот?

Погледнете го рангирањето на Ел, кое може да ви помогне во изборот на партнер. И да дознаете дали жената со која сте во љубов ги задоволува вашите критериуми или е еден од исклучоците.

Овен – 5 од 10

Жената Овен го избира човекот покрај неа, но често и романсите од интерес. Ако некој ја посака, тогаш е интересно за неа да открие како. Бракот во оваа ситуација не е пречка, за жал. Значи, мажите – да бидат подготвени да бидат поставени во помалку пријатни ситуации за да се прашуваат дали овој интерес за друг човек ќе се покаже траен.

Стрелец – 6 од 10

Стрелците сакаат без ограничување, но тоа мора да биде забавно. Ова не е тренд на предавство. Тие избираат свои мажи, и ако ги сакаат – ќе останат со нив. И ако не потпаѓаат или не се менуваат. Во вториот случај, бесмислено е да останете со неа. Таа ќе ви биде прикачена само ако сака.

Риба – 6 од 10

Рибите љубат со сета своја сила, се откажуваат целосно, па дури и го губат умот. И ако некој го нарече саканиот, таквата жена ќе остане и ќе следи. Да, Рибата може да стори сѐ од љубов и тешко дека ќе се извини. Не затоа што е лоша, туку затоа што навистина не разбираат како некој може да се извини за љубов?

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2