“Ние сме како и сите други” | Имаме 11 деца, менуваме 600 пелени неделно и повторно чекаме бебе

130

Britni Church, 32-годишна американка своето прво дете (сега 15-годишна Кризман) го родила шест дена по нејзиниот 16-ти роденден.

Со својот поранешен сопруг се венчала пет дена пред да се роди девојчето, а парот имашл уште четири деца: Jordan (14), Caleba (13), Jace (12) и Cadence (10). По разводот, Britni неочекувано забременила во 2012 година со Jesalyn, денес осумгодишна.

Три години била самохрана мајка на шест деца пред да се сретне со сегашниот сопруг. Заедно имале два сина заедно, а пред нешто повеќе од една година таа родила спонтани тројки.

Но, двојката тука не застанала. Тие се одлучиле на уште едно дете. Бидејќи заедно имаат само синови, сега посакуваат девојче.

Посакуваат девојче

Исчекувањето било напнато, а за да го долови, Britni објави и одбројување на Тик Ток до прегледот за откривање на полот на бебето.

Исчекувањето било големо затоа што решиле да запрат по 12-то дете.

„Се надевам дека ќе се обидеме да имаме уште едно девојче. Мислам дека нема да имам 15 деца. Но, не очекував дека ќе имам 11“, рече таа минатата година откако роди тројки, пренесува The Sun.

Троши цело богатство на храна

Таа ги опиша и практичните проблеми на нејзиното џиновско семејство. Тие трошат околу 330 УСД на храна, трошат пет кутии житни култури, 66 литри млеко и повеќе од 600 пелени – секоја недела.

Но, предрасудите со кои се бори се многу потешки за неа.

„Луѓето размислуваат и претпоставуваат сè за нас што едноставно не е точно. Ние сме како и сите други“, рече таа и продолжи дека има предрасуди за луѓето кои сакаат да имаат многу деца: „Ние не сме на социјална помош, иако не ги потценуваме оние на кои им е потребна. Ние не сме необразовани и не сме католици или мормони“, потенцира.

Кога конечно ја дознале новата среќна вест, таа објави и видео кое покажува колку се среќни што нивното последно дете ќе биде девојче.