Лесно и бесплатно ѓубриво за било кое растение | Видео

112

Ова е всушност сосема природно ѓубриво кое можете да го искористите за било кое растение или цвеќе.

Станува збор за ѓубриво од лушпата од банана, а тоа што е 100 проценти од природна состојка го прави најдобриот органски компост за било кое растение во вашиот дом.

Се прашувате како да го направите? Погледнете го видеото и упатствата во него и повеќе нема да фрлате пари за вештачки ѓубрива. Лесно, бесплатно и органско, проверете!