Колку има вистина во изреката „голем автомобил, мали сантиметри“

1474

Да не ве разочараме, ама имало вистина

Истражувањето спроведено на мажи кои возат големи автомобили и жени кои имаат партнер кој вози голем автомобил покажува дека старата изрека „голем автомобил, мали сантиметри“ (сметајќи на машкиот полов орган) е во најголем процент, точна.

Од испитаниците се побарло да бидат искрени со одговорите, сепак машките и женските одговори не се совпаѓаат.

Машки одговори

30 отсто од сопствениците на големи автомобили својата „гордост“ ја сместиле во групата на надпросечно надарени.

63 отсто мажи ја сместиле во групата на просечни, а 9 отсто признале дека „таму“ се подпросечни.

Женски одговори

12 отсто од жените се изјасниле дека нивните партнери кои возат големи автомобили имаат и „таму доле“ надпросечни сантиметри. 42 отсто од партнерките сметаат дека „гордоста“ на нивниот партнер е просечна, а дури 46 отсто признале дека нивните партнери имаат голем автомобил, ама мали сантиметри.

Н О В О !!!

Бидете и вие дел од фамилијата на my World

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk