Како да се зближите со ќерка тинејџерка

474

Важно е мајката да се зближи со својата ќерка и да даде на знаење дека секогаш ќе биде со неа. Има неколку забавни работи кои ги зближуваат мајката и ќерката тинејџер

  1. Купување

Сите девојки сакаат да купуваат. Тоа е најдобрата работа која мајката може да ја направи заедно со ќерката, а при тоа и двете да уживаат.

  1. Одење на кафе

Ќерката ќе ужива бидејќи ќе се чувствува возрасно додека пие кафе. Тоа за неа ќе биде убав спомен.

  1. Гледање тинејџерски филмови

Забавно е да се гледа светот со очите на тинејџер, а со тоа се запознава и светот и интересирањата на ќерката.

  1. Заедничко готвење

Поголемиот број тинејџерки се љупобитни за да научат нови работи. Тоа мајките треба да го искористат и заедно да направат колачи.

  1. Разговарајте

Мајката треба да најде време за да разговара со ќерката. Многу е важно ќерката да се отвори и да има доверба во мајката.

  1. Заедно на педикир

Ќерката ќе ужива во третманот и ќе се чувствува возрасна, поради што повеќе ќе ја сака мајката.

 Сторете и Вие нешто убаво за вас – Cashback

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk