Зошто е подобро да бидеш машко

529

Зошто е подобро да бидеш машко?

Секој телефонски разговор ти завршува за 30 сек.

За годишен одмор доволни ти се 7 дена и еден куфер.

Пријателите не те сожалуваат ако се здебелиш.

Твојот задник не игра никаква улога во интервјуто за работа.

Кога ќе завршиш со армијата, никогаш повеќе нема да миеш тоалети.

Можеш да се истушираш и облечеш за 10мин.

Не мора да си избричен од вратот надолу.

Може да јадеш банана и сладолед на јавно место и никој нема да те гледа под око.

Не добиваш нервен слом ако никој не ја забележи твојата нова фризура или чевли.

Знаеш најмалку 20 начини како да отвориш пивско шише.

Не ти е гајле што другите луѓе ви зборуваат зад грб.

Три пара чевли ти се повеќе од доволни.

Луѓето не зјапаат во твоите гради кога би разговарале со нив.

И, конечно, што е тоа целулит?

Сторете и Вие нешто убаво за вас – Cashback

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk