Do Re Mi‎ | Презентација на Гитари и Гитарска опрема

346

Презентација на гитари и гитарска опрема (Yamaha & Line6)

Модели на гитари и гитарска опрема

– Yamaha Pacifica 612VIIFM
– Yamaha Revstar 420
– Yamaha TransAcoustic
– Line 6 HX Effects (гитарски процесор)
– Line 6 Spider V20 (гитарски засилувач)
– Line 6 PowerCab 112 (гитарски кабинет)
– Line 6 Relay G10 (бежичен гитарски систем)

Презентер: Бобан Василевски 

Гостин: Душко Ичев 

Презентацијата ќе се одржи во Младинскиот културен центар (МКЦ) на 13.02. 2019 год. од 13:00 до 14:30