Артритис | Храна која треба да се јаде и храна која треба да се избегнува

173

Што треба да јадете а што не ако страдате од артритис и реуматоидни воспаленија. Овие 7 намирници треба да ги консумирате и 4 кои не смеете ако сакате целосно да се ослободите од оваа болест. А добро е да се знае и за превенцијата.

Продолжува на страна 2