А ВАМ ВИ Е ТЕШКО ДА ГО ИСФРЛИТЕ ЃУБРЕТО

437

Ние жените, треба да ги депилираме рацете, нозете, препоните, стомакот, веѓите,

да бидеме згодни,
затегнати, без целулит и стрии
насмеани, весели, образовани, начитани, да раѓаме деца,

да готвиме ручек, пегламе, переме,
да миеме садови, менуваме постелнина, пелени,
да ни бидат средени ноктите на нозете и рацете,

да учиме со децата, да фаќаме пајажини,
да го одржуваме телото со крем и млеко,
да се бојадисуваме, фенираме,

да подготвиме слава, роденден, испраќање,
да бидеме љубезни, нашминкани (но не премногу),
средени (но никој да не гледа),

да бидеме комуникативни и секогаш да кажуваме тоа што треба,
да тешиме,
да се пораѓаме и да изгледаме добро како да не сме се породиле

да станеме 100 пати во текот на ноќта заради бебето
и тоа да не ни биде тешко,
и паралелно на тоа да отидеме до пошта,

банка, продавница
и секако работење по осум часа на ден.
Кој ја измисли еманципацијата и правата на жените?

Сторете и Вие нешто убаво за вас – Cashback

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Cashback World | Cashback – Враќање пари при секое купување