Cashback World | Cashback – Враќање пари при секое купување

4372

Можеби многумина се прашале што точно претставува Cashback World и кои се придобивките и предностите од членството во оваа меѓународна шопинг заедница.

Често поставуваните прашања како: што е Cashback World, дали е вистина дека нуди бројни придобивки, како да станам корисник на картичка, или пак каде сѐ може да се користат Cashback World картичките, нè поттикна да посветиме едукативна серија на текстови, кои на корисниците ќе им го доближат и објаснат механизмот на кој овој свет функционира.

Едноставно – Cashback World ни овозможувз безброј поволности при купување во илјадници продавници ширум Македонија и Светот.

Но, пред да Ви објасниме што е Cashback World треба да разберете што преставува групацијата myWorld која всушност го обединува Cashback World со уште два други бренда.

Со Cashback World брендот за пазарување, потрошувачите можат да имаат повеќе различни придобивки од меѓународната Cashback World заедница. Можат да уживаат во атрактивни шопинг придобивки, како поврат на средства и шопинг поени.

Со Cashback Solutions, myWorld им овозможува на малите и средни претпријатија економична и иновативна програма за лојалност на клиентите која им овозможува да станат дел од овој глобален шопинг Свет.

Брендот White Label Solutions им овозможува на клубовите и организациите со голема база на членови, како и на големите компании, да ги овозможат придобивките од Cashback World на своите членови, потрошувачи или вработени.

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ НА: https://cbw.to/4d9crg

Cashback World е меѓународна шопинг заедница која им нуди на своите членови атрактивни шопинг придобивки во форма на поврат на парични средства, или пак шопинг поени кои понатаму може да се користат за различни пазарувања.

Cashback World е пионер кога станува збор за шопинг. Комбинира реален и дигитален шопинг, вистинско искуство со производот, како и дигитални информации, и тоа со степен на флексибилност, како никаде на друго место.

Главниот фокус на Cashback World вклучува услуга, забава, индивидуалност и транспарентност.

Cashback World всушност го претвора пазарувањето во искуство.

Како најголема шопинг заедница, Cashback World нуди на своите членови можност да заштедат пари кога пазаруваат на бројни места ширум Светот. За секое купување во еден од 120-те илјади трговци кои се во мрежата на Cashback World, членовите добиваат до 5% поврат на средства или пак вредни шопинг поени, кои можат да бидат искористени во замена на ексклузивни “Shopping Point Deals” кај трговските партнери. На тој начин, членовите на Cashback World можат да уживаат во мноштво попусти на повеќе услуги или производи.

А, кога зборуваме за трговските партнери, во Македонија Cashback World е распространета во повеќе од 2000 различни продавници и објекти, во сите трговски сектори, почнувајќи од прехранбени производи, бензиснки пумпи, ресторани и барови, преку мебел и домаќинство, производи за нега и убавина, облека и чевли, па сѐ до автомобили, градежништво, одмор и релаксација и најразлични видови услуги.

Целосната листа на партнери може да се погледне овде.

Истовремено, членовите можат да уживаат и во неверојатниот свет на онлајн шопинг-от. Бројните меѓународни онлајн компании лесно може да се најдат преку веб-страницата на Cashback World, а оние кои сакаат да купуваат во продавница, треба само да ја покажат својата Cashback картичка за да ги искористат предностите на купувањето.

Сторете и Вие нешто убаво за вас – Cashback !!! 

Регистрирајте се: https://cbw.to/4d9crg

Повеќе на www.cashbackworld.com