100-та на баба Марица

381

Вчера во групата на Стари Скопјани објавена е фотографија на најстариот жител на градот Скопје. Баба Марица го прослави својот 100-ти роденден, а коментарите се уште не стивнуваат.

Фотографијата веќе надмина 1000 лајкови и стотина коментари, како на пример овие:

– Mirjana Kiceec: Среќен роденден на баба Марица! Да и ги славите заедно и наредните родендени.

Robert Todevski: За многу години нека и е, ќе треба да ни даде рецепт за долг живот. 🎉🎁🎂🍷

–  Aleksandra Adams: До баба Марица – И го честитам јубилејниот 100-ти роденден, со желба за уште повеќе живот, здравје и многу љубов, а на фамилијатаa и посакувам многу берикет …  🎊❤🎉🎊❤🎉🎊❤🎉😀

Посакајте и и вие на баба Марица среќен и долговечен живот.

Денес една од нашите најстари скопјани наполни 100 години.Баба Марица да си ни жива и здрава

Gepostet von Sasho Stojmirovski am Sonntag, 8. September 2019