Неколку мудри совети | Што мажите навистина ги пали, а што ги одбива, открива позната порно ѕвезда!

471

Познатиот порно актер, Рон Џереми (61), доспеал дури и на листата “Топ 50 порно ѕвезди на сите времиња”.

Дел од своето богато искуство решил да го сподели со сите други.

Засташувачки и најнепријатни сексуални искуства на познатите

Познатиот порно актер, Рон Џереми, има некои корисни совети за жените, за тоа што навистина ги пали мажите, а што ги одбива. Ако не сте знаеле, Рон спиел со повеќе од 4.000 жени и за неговото искуство нема потреба премногу да се расправа.

Не споменувајте друг маж

“Ако забележам дека жената додека е со мене, се допишува со друг маж со пораки или ако видам машки парфем во бањата на некоја жена тоа ме одбива”, вели Рон Џереми. Спомнувањето друг маж не е добра идеја, за поранешните и да не зборуваме. Ако нешто на мажите им пречи и ги одбива, тогаш тоа е имплицирање на присуството на друг маж.

Бидете скромни

“Девојка која е добра во кревет, обично тоа не го истакнува”, вели Рон. Фалбаџиството е надомест за недостатоци. “Повлечените и скромни жени на мажите им се многу поатрактивни, отколку жените кои се нафрлуваат и се обидуваат премногу да се истакнуваат”, додава тој.

Обрнете внимание на она што го сака мажот

“Некои мажи се покорни и сакаат кога жената е доминантна, некои не се. Обрнете внимание на она што го пали, на оние работи кои му се допаѓаат, како и на оние кои не му се допаѓаат. Дали сака да му ги допирате брадавиците? Јас не, но знам дека на некои мажи тоа им се допаѓа”, вели.

Сексот треба да биде природен

“Ова вреди за реалниот живот, исто како и за моите филмови. Не форсирајте коментари во креветот за време на сексот и дишете природно. Ако жената за време на сексот форсира гримаси на лицето, тоа е очигледно. Заради тоа се чини дека премногу се обидува да остави впечаток. Можеби понекогаш жените за време на сексот се со чудни изрази на лицето, но природни, а тоа им е возбудливо на мажите, бидејќи тоа значи дека навистина уживаат”, вели порно актерот.

Ентузијазам

“Повеќето мажи ќе се согласат со тоа дека попрво ќе се одлучиме за ентузијазмот отколку за привлечноста. Ќе ја избереме девојката која е возбудлива пред онаа која изгледа убаво секој ден од седмицата. Мажите препознаваат кога некоја жена прави нешто само за да им угоди и тоа не им е возбудливо.”вели Рон Џереми.

Н О В О !!!

Бидете и вие дел од фамилијата на my World

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk