10 намирници кои не смеете да ги јадете пред спиење

917

Добар сон не е само важен за нашето здравје, туку и за нашето расположение во текот на денот.

Без разлика дали спиеме како бебе или ја поминуваме целата ноќ во борба против несоницата, зависи од тоа што јадевме за вечера.

Дознавме кои намирници смеете, а кои не смеете да ги јадете пред да одите на спиење, за да сонувате само убави сништа.

10 намирници кои смеете и кои не смеете да ги јадете пред да одите на спиење