Загорената жена ќе ја препознаете и во темница | Ова ве издава …

2959

Жената која е задоволена таа е среќна, опуштена и насмеана, а со спротивните карактеристики ќе ја препознаете жената која не е задоволена т.е жена која нема секс.

Дамите кои немаат интимен однос, освен ако се асексуални или аскетни, без разлика колку и да се трудат да го сокријат своето незадоволство, тие ќе се откријат со говорот на телото и со постојаното нерасположение, а ќе изгледаат како да се во грч.

Сексот е еден од главните предизвикувачи за лачење на хормонот за среќа – ендорфин.

Поради недостатокот на овој хормон, жените можат да бидат многу незгодни, така што тие често имаат трескавични испади на лутина кон луѓето кои само ако ја погледнале попреку.

Поради недостатокот на окситоцин, хормонот кој се лачи за време на оргазмот, а делува како природен седатив, жената која нема сексуален однос, ќе има лош сон и ќе биде ненаспана.

Ако апстиненцијата трае подолго време, ќе се појават сериозни последици од недостаток на сон и жената може да изгледа постара отколку што е.

Конечно, недостатокот на секс има значително влијание врз самопочитта, така што жените кои се сексуално занемарени, исто така, ќе имаат недостаток на самодоверба.

Значи, кога ќе видите дека жената изгледа уморна, нервозна, фрустрирана, лута и нема самодоверба – не се расправајте со неа, туку понудете ѝ секс или барем кафе, таа ќе ја разбере пораката.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.