Сакала да го изненади сопругот со секси чорапи, тој ѝ го скршил стапалото

229

За освежување на нивниот брак една жена во Австралија купила секси чорапи со кои сакала да ја рабуди фантазијата кај својот сопруг, но место тоа завршила в болница.

Таа купила чорапи со шара на змија, па кога сопругаот видел, помислил дека во креветот до неговата сопруга лежат две змии.

Веднаш ја зел безбол палката и почнал да удира понив.

Кога сфатил дека тоа се нозете на неговата сопруга веќе било касно. И го скршил стапалото на неколку места.