ВОДОЛИЈА – Женски АНТИХОРОСКОП

539

Водолиите жени се најуспешните лажги.

Нескротливи слободњаци, кои во текот на животот илјада пати се губат самите себе. Би биле пријатели на сите, а на крај не успеваат со никого, затоа што ќе ги измамат и оние што направиле најмногу за нив.

Водолиите вечни боцкала во приватниот живот на другите. Тие не знаат да кажат „благодарам“ и да ги признаат туѓите заслуги. Во основа, без оглед колку се самоуверени, тие не веруваат во хороскоп.

На водолиите воопшто не им е гајле за вас, ниту за тоа што зборувате или мислите за нив. Причината заради која е со вас е таа што ве сметаат за чудак, и тоа е доволно да котирате високо во нивните очи, бидејќи се сметаат себеси за неразбрани, посебни, екстра вредни.

Во суштина се сиромашни личности и свртени се само кон себе, со исклучително лош „трип“ во главата.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.