Важни факти кои би требало да ги знаете за овие крвопијци

450

Благодарение на вирусот на западен Нил, кој создава паника во светот, комарците во медиумите дошле во прв план. Еве што всушност овие крвопијци прават, колку се опасни и како да се намали непријатното чешање по нивниот убод.