Третата светска војна почнува на Балканот | Од овие пророштва, нема да ви биде сеедно! ФОТО

1301

Со оглед на тоа дека сме сведоци на многу предвидувања нема причина да не веруваме ниту во овие во текстот, кои реално се можни. Видете за што се работи.

И покрај фактот дека луѓето на планетава се заинтересирани за она што ќе се случи во иднина, многумина од нив самото сознание за тоа и ги плаши. За предвидувањата се напишани стотици книги. За многу од нив веќе сте слушнале, но што е со оние кои ѝ се помалку познати на јавноста?

Во овој текст ќе ве известиме за одредени пророштва за кои, веруваме, досега не сте слушнале, но, и ќе ве потсетиме на некои веќе познати.

Алојз Ирлмајер

Германецот Ирлмајер во 1950 година ја прогнозирал Третата светска војна. Според него, токму нашиот полуостров ќе биде место на почетокот на новото страдање.

– Сѐ ќе повикува на мир. Одеднаш ќе има војна на Блискиот Исток која ќе се зголемува, големите поморски сили ќе се соочат со непријателот на Средоземното Море, а ситуацијата ќе биде многу напната. Сепак, првата вистинска искра ќе биде запалена на Балканот. Гледам некој голем како паѓа, крвав нож лежи покрај него. Двајца мажи ќе го убијат третиот високо позицициониран. Тие се платени од страна на други луѓе. Едниот убиец е мал и темен, а другиот малку повисок и со посветла боја на косата. Мислам дека ова ќе се случи на Балканот, но не можам да тврдам. Одмаздата наскоро ќе стигне преку големата вода. Меѓутоа, жолтиот змеј ќе нападне истовремено во Алјаска и Канада, но нема далеку да стигне. Кога златниот град ќе биде уништен, ќе започне војна.

Интересно е дека сите сме сведоци на големи немири само на Блискиот Исток, и зголемениот раздор меѓу светските лидери. Времето ќе покаже што нѐ чека во иднина.

Продолжува на страна 2