Татковци со ќерки, ова треба да го знаете

846

Еден татко решил да покаже како изгледа да се биде татко на четири ќерки и не само да го сподели искуството, туку и да докаже дека воспитувањето на ќерки не е товар, туку подарок кој нуди неизмерна среќа.

„Вообичаено кога луѓето ќе дознаат дека сум горд татко на четири ќерки и еден син се зачудени и веднаш прашуваат како би изгледало кога моите ќерки ќе станат тинејџерки, но јас само ги сожалувам тие луѓе. Ги сожалувам, бидејќи не сфаќаат колкава е среќата да се биде татко на четири ќерки“ – вели еден горд татко.

„Денес те сакам повеќе од вчера“ – се зборовите кои постојано си ги упатуваат едни на други.

А, покрај тоа, Џастин Рикливс открива уште 15 други работи кои ќе ве направат најдобриот татко на светот:

Продолжува на страна 2