Станете кралица на флертот | Мали трикови на големите заводнички кои секогаш палат!

360

Станете кралица на флертот. Со овие трикови, нема шанси мажот на кој сте фрлиле око да не обрне внимание на вас!

– Дозволете си да бидете “фатени” како го гледате

– Откако ќе соберете храброст да му пријдете, не заборавајте да бидете заиграни

– Упатете му комплименти

– Во комуникација вклучете понекој дискретен допир

– Покрај зборовите, комуницирајте со погледи

– Задолжително распрашувајте за него за да му дадете до знаење колку сте заинтересирани

– Играјте со праменот на косата

– Кога атмосферата и разговорот доволно ќе се загреат, поздравете се, одете и оставете го со нетрпение да го исчекува следниот состанок

– Не бидете нападни, туку имајте трпение за игра на мачка и глуец; ако е заинтересиран, ќе се исплати

– Бидете природни и не се преправајте дека сте нешто што не сте

– Покажете интерес за работи кои го интересираат

– Ако се појави можност, танцувајте и препуштете им се на своите чувства