Што мажите навистина мислат за сексот и љубовта

290

Двата пола на вистина се љубопитни и секој од нив би сакал да знеа зошто се однесуваат така како да не ги разбираат, а се поголем број на студии, всушност дава доста убав прозорец во внатрешноста на умот на мажите и жените.

Машките тајни се, очигледно, повеќе скриени затоа што мажите, демек, ги кријат чувствата. Сепак, демистификацијата на машките размислувања е започна и никогаш нема да застане пред целта.

Мажите сакаат деца, како и жените, иако оставаат сосем поинаква слика, и се неисполнети, осамени и депресивни ако не ги добие. Но, жените треба да знааат дека речиси една четвртина од мажите редовно глумат оргазам за да покажат дека се задоволни, а интересно е тоа што често им се случува на оние на возраст меѓу 25 и 34 години.

Често сакаат да имаат секс со девојки кои се чувствуваат недостапни поради природата на односите во која се наоѓаат, особено кога таа пријателка ќе најде дечко. Тогаш станува сосема недостапна и со тоа создава поголем предизвик.

Сѐ уште се промискуитетни од жените, а колку е тоа точно, промискуитетен маж со кого сте во друштво, можете да го процените врз основа на методот и должината на погледот на женското тело. Отворениот и долго оценувачки поглед значи, се разбира, дека секогаш мисли дека е слободен и достапен за секс, а оние кои само набрзина ја меркаат жената пред себе, секс со непозната личност не му паѓа на ум.

Но, ако сакате да го фатите вистинскиот кој ќе внимава на вас и ќе ви се умилкува, побарајте некој кој физички наликува на вас, бидејќи повеќето од мажитеги привлекуваат жени кои се слични на нив.