Го пиете секој ден, а не сте ни свесни дека ве штити од рак!

336

Многумина не можат да замислат да го започнат денот без овој пијалок, па дури ниту озборувањата не би биле озборувања без него.

Но дали сте знаеле дека пиењето кафе го намалува ризикот од рак на кожата?

Еве како.