Шарпланински мечки | Видео

192

Благодарениe на совесните лoвечки друштва, Шар Планина станува се поголем дом на се повеќе мечиња.

Како доказ за тоа е ова видео. Членовите на ловечките друштва ги хранат мечките и останатите диви животни на Шар Планина и успеваат да снимат несекојдневни видеа од нив.

Во прилог погледнете го видеото од мечињата на Шар Планина.

15/04/2018

New visitors 15/04/2018

Gepostet von Sharri Bear Show am Montag, 16. April 2018