Го гледал породувањето на ќеркичката преку мобилен | Видео

158

Му го одложија летот, па војникот го гледаше породувањето на ќеркичката преку телефон на аеродром.

Брук Линдси за малку ќе го пропуштеше раѓањето на ќеркичката поради одложен лет, но благодарение на FaceTime, тоа не се случи.

Додека тој гледаше како се раѓа малата Мили, целиот аеродром гледаше во него и го бодреше.

Here’s the video of Brooks Lindsey watching Millie come into the world 💞

Gepostet von Haley Fritz Anne Lindsey am Samstag, 5. Mai 2018