Секоја жена треба да ја прочита оваа приказна …

2105

Една млада жена која само што се омажила, еден жежок летен ден дошла во посета на својата мајка.

Таа седнала во фотелја и додека го пиеле ледениот чај, ја започнале приказната за животот, за бракот, за одговорностите и обврските на зрелите луѓе.

Споделете со вашите пријатели!