Секој маж треба да владее со овие работи за да биде навистина добар љубовник

233

Според британската секс експертка Трејси Кокс секој маж треба да владее 6 работи за да биде навистина добар љубовник.

Не треба мажот да ги владее сите пози од Кама Сутра, туку некои лесни трикови.

Тој ги знае ерогените зони на партнерот и нејзините параметри во кревет

Јасно е дека најдобар љубовник не е егоист во кревет. Брилијантен сексуален партнер ги почитува желбите на партнерот. Ако вашиот љубовник е добар, тој никогаш нема да ве тера да правите работи кои не ви се допаѓаат. Тоа е толку едноставно. Вешт љубовник исто така ја запознава добро партнерката и нејзините ерогени зони.

Тој се информирате добро за женската физиологија

Мажите кои се добри љубовници се трудат да натрупаат прилично заеднички секс информации. Тие се свесни дека повеќето жени имаат потреба од клиторисна стимулација, знаат како се прави орален секс. Научиле како да ги допрат со прсти интимните делови на жената. Воопшто се интересира за сите основи на секс стимулацијата – со прсти, јазик, со помош на секс играчки и т.н. И се обидува да ги совлада основните техники во кревет.

Тој има искуство

За жал најсигурниот знак дека еден маж е добар љубовник, е неговото богато искуство во сексот. Не е важно колку сексуални партнерки имал тој како бројка, туку колку сексуални акти се зад неговиот грб. Со други зборови, колку повеќе, толку подобро. Љубовник со богата и долга практика е повеќе од совршен.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2